Foto's

Hieronder staat een serie foto's om een impressie te geven van het toernooi, de speelzaal, deelnemers, ouders, ... Van de meeste prijswinnaars is ook een foto gemaakt. Die serie foto's kun je vinden op: foto's prijsuitreiking.

De laatste voorbereidingen voor de prijsuitreiking: de voorzitter (Roger Hünen) plakt de juiste naamplaatjes op de bekers.

Paul Bokern (wit) en Ruud van Meegen (zwart) hard aan het werk.

Remco Claessen - Freek Linssen, met de streng kijkende wedstrijdleider Eric Jan Morren op de achtergrond.

Voerendaalse kampioenenmoeders onder elkaar: links de moeder van Diana Dalemans en rechts de moeder van Michal Slomzcewski.

Marnix Quadackers heeft oog voor de camera.

De familie Liu volgt hun zoon Wai Keung.

Het belangrijkste stuk van Café Keulen: het café, waar bijvoorbeeld de ouders van Thijmen Smith (vader helemaal rechts, moeder met de donkere jas) vier dagen hebben doorgebracht.

Je ziet het, meisjes schaken ook. We zien hier, van links naar rechts, eerst Maureen, Mireille en Maud van Mulekom. Daarnaast de moeder van Naomi, Judith van Meegen en Naomi de Ridder. En ze kunnen allemaal schaken!

De analysezaal in de kelder.

Netjes in het pak houdt Roger zijn toespraak. De voorzitter van de LiSB, Hans Cuppen, luistert samen met alle deelnemers en hun ouders naar het verhaal.

Joep (met microfoon) en Mart Nabuurs bedanken samen met Jozef Simenon hun wedstrijdleider. Joep was een jaar te oud, maar heeft bijna alle rondes gespeeld tegen de deelnemers uit de A-groep met een bye. Rick Wagemakers kreeg van de mannen een weegschaal van het merk Rick met als uitleg "dan legt jouw mening nog meer gewicht in de schaal".

Tristan Hünen en Diana Dalemans showen hun bekers. Diana kan heel goed boos en serieus kijken, maar hier zien we dat ze blij is met haar titel!

Raoul Frijns heeft de C-categorie gewonnen, maar is duidelijk minder blij dan Diana.

De kinderen die geen beker wonnen, kregen allemaal een medaille. Hier toont ons model Emily Morren hoe die eruit ziet.